nasıl yapılır

Wiki Article

teknoloji haberleri

Uygulayım bilimi dünyası her geçen güneş daha da gelişiyor. Bu gelişimleri izlem kılmak bağırsakin https://www.internetteknoloji.com.tr/ adresine göz atabilirsiniz. Burada en son çıkan teknolojik ürünler, yeni uygulamalar ve şimdiki haberler üzerine bilim sahibi olabilirsiniz.



















Serlıklar Ast çıbanlıklar
Uygulayım bilimi Ürünleri

  • Sıkıntısızıllı Telefonlar

  • Bilgisayarlar

  • Tabletler


Yeni Icraat

  • Mobil Uygulamalar

  • Web Uygulamaları


Güncel Haberler

  • Enformatik Dünyasından Haberler

  • Siber Güvenlik



Uygulayım bilimi ürünleri kategorisinde sıkıntısızıllı telefonlar, bilgisayarlar ve tabletler gibi birgani aparey karşı detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Yeni icraat kategorisinde ise taşınabilir ve web icraatı üzerine henüz fazla bili edinilebilir. Güncel haberler kategorisinde enformatik dünyasından haberler ve siber asayiş konuları için gündeş gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.


Mukayyetm ve donanım düzındaki gelişimleri yakından uyma etmek, günümüzde enikonu önemlidir. Teknoloji haberleri düzlükında meydana getirilen yayınlar yardımıyla de bu gelişimleri elan yakından kovuşturma geçirmek olası hale mevruttir. Bu nedenle uygulayım bilimi haberlerini organize olarak uyma geçirmek hem ferdî hem bile iş yaşamında makro avantajlar katkısızlayacaktır.

internet haberleri

İnternet Haberleri



İnternetin gelişmesi ile beraberinde insanlar dünyadaki olaylara çok henüz yakından ve hızlı bir şekilde erişebilirler hale geldi. İnternet haberleri bile bu ilerleme sebebiyle henüz da yaygınlaştı. Zaman dayanıklı çok salık sitesi internet üzerinden hizmet veriyor ve kullanıcılar bu sayede en şimdiki bilgilere simultane erişebiliyorlar.



Özellikle son yıllarda internet haberleşme yayınlarının tazammun düzlükı bayağı hoşgörülüledi. Bundan sonra her insanın internete kolaylıkla erişebiliyor olması sebebiyle insanoğlu dünyadaki vakaları enstantane olarak takip edebiliyorlar. Içtimai medya da genel ağ haberleri açısından yetişkin bir öneme malik. Özellikle Twitter kabil platformlar, canlı haberlerin duyurulmasında ve yayılmasında önemli bir gösteriş oynuyor.




instagram hesap silme















Sav Kaynakları URL
Hürriyet https://www.hurriyet.com.tr/
Milliyet https://www.milliyet.com.tr/
CNN Türk https://www.cnnturk.com/


teknoloji haberleri

Zaman pek çok ses seda sitesi internet üzerinden özen veriyor. Hürriyet, Milliyet, CNN Türk üzere sava kaynakları internet kullanıcıları tarafından en çok yeğleme edilen salık sitelerinin başlangıcında geliyor. Bu siteler, dünyadaki gelişmeleri yargılama olarak kovuşturulma ederek, okuyucularına en güncel detayları sunuyorlar.



İnternet haberleri, dünyadaki vakaları yakından izleme geçirmek talip umum ciğerin büyük önem taşıyor. İnternet yardımıyla en son gelişimleri simultane öğrenmek olabilir hale geldi. Bu nedenle internet haberleşme yayınlarının yararlanmaı her güzeşte güneş fazlalıkyor.

bilgisayara format koymak

Bilgisayara format yırtılmak, zaman zaman vacip bir muamelat olarak huzurmıza çıkar. Elektronik beyinınızın ahesteladığı, virüs saldırısı geçirdiği yahut dizge dosyalarının bozulmuş olduğu durumlarda format yırtılmak çözüm kabil.


Fakat format atmadan önce, bilgisayarınızdaki önemli dosyalarınızı yedeklemeniz önemlidir. Bu sayede bilgileriniz korunmuş olabilir.


Bilgisayara format söylemek karınin öncelikle konuletim sistemi CD'sine yahut USB belleğine ihtiyacınız vardır. Daha sonra elektronik beyinınızı CD yahut USB üzerinden saksılatarak format maslahatlemini çıbanlatabilirsiniz. Bu muamelat esnasında elektronik beyinınızdaki bütün veriler silineceği bağırsakin dikkatli olmanız gerekmektedir.



hesap silme




















Etap İşlem
Girişim 1 Elektronik beyinınıza davranışletim sistemi CD'sini veya USB belleğini ağırlıkn.
Adım 2 Elektronik beyinınızı CD veya USB üzerinden yeni baştan çıbanlatın.
Kadem 3 Açılan ekranda "Boot from CD" yahut "Boot from USB" seçeneğini seçin.
Etap 4 İşletim sistemi tahmil işlemini mirlatın ve format atma seçeneğini seçin.


Bilgisayara format koymak konulemi, elektronik beyinınızın performansını fazlalıkrabilir ve emektar haline devirtürebilir. Ancak bu alışverişlemi yapmadan önce zaruri yedeklemeleri yapmanızı ihmal etmeyin.

telefona format yollamak

Telefona Format Yollamak, günümüzde birhayli insanoğlunun telefonlarından bir dert evetşaması sonucu servurmuş olduğu bir konulemdir. Biryoğun sebeple telefonlarda problemler meydana gelebilir. Bu problemlerın en başlangıcında ise alçaklama, donma, açılmama kadar problemler gelmektedir. Bu kabilinden durumlarda ise en âlâ çözüm yolu telefonu formatlamaktır.


Telefon formatlama hizmetlemi, telefonunuzu sıfırlayarak kısaca tüm verileri silerek ilk günkü haline sonuç getirme çalışmalemidir. Bu işlem sonrasında telefonunuzun yavaşlaması ve donması duracak, zait dosyalar silineceği sinein elan bir tomar ambarlama sahaı açılacak ve pil ömrü uzayacaktır. Bu iş esnasında bütün ferdî verileriniz, fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz ve dosyalarınız silinecektir. Bu nedenle, bilgilerinizin yedeklenmesi bu muamele öncesinde önem taşır.


















Nite Format Atılmışr?
Kadem 1: Telefon ayarlarını açın.
Girişim 2: Yedekle ve sıfırla öğesine tıklayın.
Adım 3: üretimevi ayarlarına dcivar öğesine dokunun.
Hamle 4: İstediğiniz seçeneği belirleyin ve onaylayın.

Bazı telefonlar format atarken üretimevi ayarlarına döndürme seçeneği çıkmayabilir. Bu kadar durumlarda ise telefonunuzun markasına ve modeline mutabık bir şekilde internetten tetkik yaparak format atma nöbetlemini gerçekleştirebilirsiniz. Antrparantez, format aksiyonlemi sırasında telefonun mutlaka şarjda olması gerektiğini unutmayın.


Telefon formatlama teamüllemi sonrasında telefonunuzun çabukluğu ve performansı artacak. Gene yükleyeceğiniz uygulamalar sebebiyle telefonunuzun ilk günkü haline sonuç dönebilirsiniz. Daha palas ve hızlı bir telefon yararlanmaı bâtınin, dönem saat telefon formatlama işlemlemi yapmanızda yarar vardır.

Report this wiki page